I Bienal de fotografia en Girona


Hola, os adjunto las bases de un nuevo concurso-exposición con premios muy bien dotados. Vale la pena  echarle un vistazo. Y os añado uan foto nueva de famosos infraganti, se trata de Julio Salinas, exjugador de futbol del F.C Barcelona

img408/8797/juliosalinasredfdj4.jpg

La Diputació convoca la I Biennal de fotografia – Girona

La Diputació de Girona ha presentat la I Biennal de fotografia – Girona, una proposta que té com a objectiu crear un espai de trobada de l’obra de fotògrafs tant de les terres gironines com de fora i acostar la fotografia artística i documental al gran públic, mitjançant una mostra àmplia i representativa de les tendències de la producció fotogràfica actual i internacional.

La biennal és oberta a tots els fotògrafs amateurs o professionals i aquesta primera edició inclou un apartat de competició mitjançant la creació de diversos premis. Les obres presentades s’exposaran i s’editarà un catàleg amb les guanyadores i les seleccionades. En el futur, s’hi sumaran altres tipus d’activitats –taules rodones, conferències…- per aconseguir una Biennal fotogràfica dinàmica, oberta i variada que serveixi d’ajut i motivació als fotògrafs gironins per tal que documentin la nostra memòria i identitat i que sigui oberta a un públic ampli i heterogeni.

La part competitiva té dues modalitats: lliure i documental, cadascuna d’elles dividida en dues seccions. En el cas de la modalitat lliure, les imatges s’agruparan en fotografia a color i fotografia en blanc i negre. En l’apartat de documental, hi ha una secció A, en la qual les fotografies han de ser un document sobre les comarques gironines i expressar la realitat que ens envolta; i en la secció B es poden presentar reportatges de tema lliure.

El concurs és obert a imatges captades amb total llibertat de procediments sempre que siguin fotogràfics (convencional o argèntica i digital), inèdites i que no hagin estat premiades o es trobin pendents de la resolució d’altres premis. Les dues modalitats, lliure i documental, estan dotades d’uns primers premis de 3.000 i 5.000 euros, respectivament.

El termini de lliurament de treballs de la I Biennal de fotografia és el proper 14 de setembre i els premis es fallaran en el mateix moment que s’inauguri l’exposició, durant el darrer trimestre del 2007.

La Biennal de fotografia forma part de les iniciatives de l’Arxiu d’Imatges Emili Massanas i Burcet de la Diputació de Girona, que en la seva línia de treball conjuga tant l’àmbit patrimonial (adquisició, tractament, conservació, i difusió dels fons fotogràfics), com l’àmbit de promoció (creació, formació i potenciació de la imatge actual i contemporània).

Les bases de la convocatòria, que trobareu en els arxius adjunts, a més d’enviar-se a les entitats i organismes interessats, es podran consultar a la pàgina web de la Diputació de Girona.

Acerca de okconmigo

Tengo la suerte o la desgracia de que se me den bien los temas artísticos y humanos (lo complicado es lograr vivir de ello). Entre mis grandes pasiones está la fotografia, detrás y delante de la cámara, interpretar en fotografia, tv, cine y teatro, también los temas de ocultismo. Hacer radio o cualquier forma de comunicar me encanta. Echo las cartas, leo manos, interpreto sueños, y me chifla conocer gente nueva de forma sana. Prefiero la naturaleza a la ciudad.
Esta entrada fue publicada en Organizaciones. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario